Murinjo: Zaboravite Ronalda, neće doći u Čelsi

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Zaboravite Ronalda, neće doći u Čelsi

Trener Čelsija Žoze Murinjo demantovao je da želi da u klub dovede fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda.

Britanski mediji poslednjih nedelja pišu da će se Portugalac vratiti u Premijer ligu, odnosno povezuju ga sa Mančeter junajtedom i Čelsijem.

Sam Ronaldo je nedavno izjavio da želi da se jednog dana vrati u Junajted, a na mogućnost da dođe u Čelsi, Morinjo je novinarima kratko kazao: "Zaboravite na to". Murinjo je potom pohvalio klub kada je reč o pojačanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Što se tiče prihoda i igrača koje smo kupili, klub je odradio veličanstven posao. Rano sam analizirao situaciju po pitanju transfera i klub je uradio neverovatan posao i doveo prave igrače", naveo je Murinjo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Murinjo: Ne želim Ronalda

Izvor: TV Arena Sport, 13.Sep.2014

Trener Čelsija Žoze Murinjo demantovao je da želi da u Čelsi dovede fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda..."Što se tiče prihoda i igrača koje smo kupili, klub je odradio veličanstven posao. Rano sam analizirao situaciju po pitanju transfera i klub je uradio neverovatan posao i doveo prave...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.