Izvor: Blic, 20.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ostao bih

Murinjo: Ostao bih

Čelsijeve šampionske trupe danas u 13.45 biju bitku podno Liverpulovog kopa na 'Enfildu'. Gunđanje Žoze Murinja zbog ne dovođenja pojačanja se stišalo, a Rafa Benitez planira da njegov tim ostane i posle 24. kola neporažen na svom terenu.

Derbi za nijansu ima veći značaj za goste koji su u trci za titulu. Imaju šest bodova manje od Mančester junajteda koji sutra (17) gostuje Arsenalu, pa 'plavci' ciljaju nova tri boda. Vetar u jedra igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Londona je najnovija izjava Murinja:

- Volim Čelsi, obožavam Premijer ligu. Moja porodica želi da ostane u Engleskoj, ne bi bilo dobro za moju decu da se stalno selimo. Ako me sve strukture kluba podržavaju, ne vidim razlog da ne budem ovde. Nije u pitanju novac, radi se o podršci. To se može osetiti, a da i nemate dobre igrače u timu - kaže Murinjo.

U kombinaciji da počne meč posle nekoliko meseci je i golman Petr Čeh koji mora da igra za zaštitnom maskom:

- Neki kažu da mnogo rizikujem, ali oni se više plaše nego ja. Neću umreti ako igram fudbal! - izjavio je češki golman.

S druge strane, Rafa Benitez nema većih problema oko sastava ako se izuzme odsustvo Ćavija Alonsa koji neće igrati do kraja sezone.

- Možemo da pobedimo bilo koga, pa i Čelsi. Cilj nam je da popravimo loš skor u derbi mečevima - rekao je reprezentativac iz redova 'crvenih' Džejmi Karager.

Z. K.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.