Murinjo: Odbio sam dve ponude ovog leta

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 22:40

Murinjo: Odbio sam dve ponude ovog leta

Žoze Murinjo, trener fudbalera Rome, odbio je dve ozbiljne ponude ovog leta.

On je to potvrdio u velikom inrervjuu listu Korijere delo Sport, a u pitanju su bili klubovi iz Saudijske Arabije, Al Hilal i Al Ahli.

Murinjo je u klub stigao 2021. i sa Romom je osvojio Ligu konferencija u svojoj prvoj sezoni na Olimpiku, dok je proletos igrao u finalu Lige Evrope, ali je poražen od Sevilje.

Murinjo je rekao da nije želeo da promeni sredinu ovog leta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Dobio sam dve ponude, Al Hilala i Al Ahlija, oba kluba su me želela, ali sam odličio da ih odbijem i ostanem u Romi. Ne ide sve kako želimo, ali uživao sam i u teškoćama. Naljutim se za sat vremena i brzo se posle toga oraspoložim. Ne padam u depresiju, ne pretim, ne kažem da mi je obećan raj na zemlji, ali ne vidim ni nebo ni planine", kaže Žoze.

To nije jedini put da je Portugalac imao jake ponude.

"S jedne strane osećao sam da sam zarobljen obećanjem koje sam dao igračima u Budimpešti, ali nisam samo zbog toga odbio ponude. To nije konačno ne, da budemo potpuno jasni. Imao sam ranije i luđih ponuda. Najluđa je bila ona iz Kine. Kina mi je ponudila klupu reprezentacije i klupu kluba u kojem bi igrao ceo tim reprezentacije. Svota je bila nepristojna, van pameti", zaključio je Murinjo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.