Murinjo: Ne bih mogao da odbijem Mančester

Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne bih mogao da odbijem Mančester

Trener Intera Žoze Murinjo priznao je da bi napustio trenutni klub ukoliko mu se ukaže prilika da nasledi Ser Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu.

Kontroverzni Portugalski stručnjak ni u ranijim izjavama nije otpisivao mogućnost da kroz nekoliko godina sedne na klupu "crvenih đavola", ali je ovoga puta jasno rekao da bi teško odbio ponudu aktuelnog prvaka Evrope.

"Koji menadžer bi odbio njihovu ponudu? Nijedan. Mančester junajted pripada maloj grupi klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svetu koji ne možete odbiti.

Ne verujem da će se Ferguson povući 2010. Već godinama on je ista osoba. Zdrav je, srećan... ne vidim razlog zašto bi se povukao. Iskreno, nadam se da će nastaviti sa svojim radom, jer je izuzetno dobar u tome," rekao je bivši strateg Čelsija za ESPN.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.