Murinjo: Najgori tim Barselone

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Feb.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Najgori tim Barselone

Menadžer Čelzija Žoze Murinjo poznat je po čestim istupima u javnosti, čak i u vezi sa mečevima drugih ekipa, a sada je nastavio u tom maniru rekavši da je sadašnja ekipa Barselone najgora u poslednjih nekoliko godina.
(FOTO: AP)
Barselonu večeras očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija u Engleskoj.
Naravno da je Barselone favorit u ovom dvomeču ako gledate istoriju. Međutim, ove sezone Barselona ima najgori tim u poslednjih nekoliko godina. Naravno, imaju Mesija koji je poseban i još dosta kvalitetnih igrača. Ipak, verujem da Siti ima šanse – rekao je Murinjo za britanski ITV.
Portugalski stručnjak odavno je na „ratnoj nozi” sa ljudima iz Barselone, kluba u kojem je svojevremeno radio kao pomoćni trener.
U poslednjih 10-ak godina Murinjo je sa Čelzijem i Interom uspevao da eliminiše Barselonu u različitim fazama Lige šampiona, ali je i gubio od trofejnog kluba sa Nou Kampa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MURINJO NASTAVIO RAT: Ovo je najgora Barselona

Izvor: Kurir, 18.Feb.2014

Ove sezone Barselona ima najgori tim u poslednjih nekoliko godina. Naravno, imaju Mesija koji je poseban i još dosta kvalitetnih igrača. Ipak, verujem da Siti ima šanse..LONDON - Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo poznat je po čestim istupima u javnosti, čak i u vezi sa mečevima drugih...

Nastavak na Kurir...

Murinjo: Siti ima šansu, Barselona ima najgori tim u poslednjih nekoliko godina

Izvor: Dzungla.org, 18.Feb.2014

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo poznat je po čestim istupima u javnosti, čak i u vezi sa mečevima drugih ekipa, a danas je nastavio u tom maniru rekavši da je sadašnja ekipa Barselone najgora u poslednjih nekoliko godina. Barselonu u utorak uveče očekuje prvi meč osmine finala...

Nastavak na Dzungla.org...

Murinjo: Ovo je najgora Barselona

Izvor: Press, 18.Feb.2014

Barselonu večeras očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija u Engleskoj.. "Naravno da je Barselone favorit u ovom dvomeču ako gledate istoriju. Međutim, ove sezone Barselona ima najgori tim u poslednjih nekoliko godina. Naravno, imaju Mesija koji je poseban i još...

Nastavak na Press...

Kompani: Pokazali smo malo više poštovanja

Izvor: Sportal.rs, 19.Feb.2014, 00:05

Barselona je pobedom na Mančester sitijem od 2:0, golovima Lionela Mesija i Denija Alveša širom otvorila vrata osmine finala Lige šampiona, jer je malo verovatno da ekipa Manuela Pelegrinija zaostatak može da nadoknadi u revanšu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.