Murinjo: Mediji štite Gvardiolu

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Mediji štite Gvardiolu"

Žoze Murinjo je poznat s sukobima sa kolegama na klupi u ligama u kojima igra, posle dosta vremena "prozvao" je i Pepa Gvardiolu.

Kontroverzni Portugalac smatra da se njegov kolega na klupi velikog rivala iz Katalonije nalazi u mnogo lagodnijoj situaciji.

"On je u svome vrtu, tamo je rođen. izuzetno e zaštićen od lokalnih medija. Ima igrače koji su rođeni u klubu i koji su srasli sa klupskom filozofijom. To se ne može uspoređivati ni s jednim drugim klubom", naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Murinjo.

Real Madrid zaostaje pet bodova za Barselonom na tabeli Primere, ali je Murinjo i dalje optimista u pogledu trofeja.

"Zašto ne bih rekao da možemo osvojiti i Kup i prvenstvo? Imamo šansu da osvojimo trostruku krunu (Liga šampiona), možemo osvojiti samo jedan trofej, a možemo ostati i bez ičega", istakao je "posebni".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.