Murinjo: Meč je rešen u sedmom minutu, bili smo prejaki

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Meč je rešen u sedmom minutu, bili smo prejaki

Trener Čelzija Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa bila prejaka protiv Arenala i zasluženo pobedila sa 6:0 u Premijer ligi Engleske.
(FOTO: AP)
Utakmica je bila gotova već kad smo poveli sa 2:0. Bili smo prejaki. Onda je došao penal i crveni karton, ali do tada je već sve bilo gotovo – rekao je Murinjo britanskim medijima posle utakmice.
Utakmicu je obeležio i arbitar Andre Mariner, koji je u greškom isključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odbrambenog igrača Arsenala Kjerana Gibsa, umesto Aleksa Čembrlena, kad je dosudio penal za Čelzi u 15. minutu.
Bilo je mnogo ljudi na malom prostoru. Eden Azar je šutirao, videli smo da se jedan igrač bacio poput golmana i rukom dodirnuo loptu. Sa klupe nismo mogli da vidimo o kome se radi, bio je penal i crveni karton, nažalost, pogrešan igrač ga je dobio – kazao je Murinjo.
Prema njegovim rečima, čak ni pomoćni sudija nije mogao da vidi o kom se igraču radi, ali da to nije bitno.
Da li je to bio penal? Jeste. Da li je bilo za crveni karton? Jeste – ocenio je trener Čelzija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger: Ovo mi je jedan od najgorih dana u životu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je poraz od Čelzija njegova krivica i da mu je ovo jedan od najgorih dana u životu.. (FOTO: AP). – Ovaj poraz je moja krivica i preuzimam punu odgovornost za to. Nema potrebe da previše razgovaramo o greškama koje smo napravili. Dobro smo se sakrivali danas,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.