Izvor: Blic, 19.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Hoću Deka, Lamparda i Drogbu!

Trener Intera Žoze Murinjo izjavio je u intervjuu za američku TV mrežu "ESPN" da bi u Milanu voleo da vidi fudbalere koji su mu u bivšim klubovima bili izuzetno značajni u pohodu na popriličan broj trofeja.



"Specijalni" bi tako na "Meaci" voleo da vidi Deka, nekada glavnog igrača Porta i momka koji je možda i najzaslužniji za osvajanje Lige šampiona 2004. godine. Pored portugalskog reprezentativca, Murinjo bi rado obnovio saradnju i sa Frenkom Lampardom i Didjeom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Drogbom.

Duet sa "Stamford bridža" toliko je bio potresen odlaskom Murinja u septembru prošle godine, da ni osvojena titula prvaka Engleske i Liga šampiona verovatno ne bi zaustavili njihov odlazak, možda baš u Inter.

"Nisam nostalgičan, ali stvarno obožavam ta tri fudbalera. Pomogli su mi da osvojim toliko toga. Deku, Lampardu i Drogbi nikada ne bih mogao da kažem «ne». Voleo bih da ponovo sarađujem sa njima, ali nisam baš toliko opsednut. Ne znam kakavi su im planovi, videćemo", izjavio je Murinjo.

Portugalski stručnjak se zatim osvrnuo i na problematičnog Adrijana. Gorostasni napadač vratio se iz Brazila gde je bio na pozajmici, a dobra vets za mnjega je što Murinjo ipak planira da mu pruži šansu.

"Adrijano? Veoma sam radoznao kada je on u pitanju. Odličan je igrač i sviđa mi se njegov stil. Smatram da je još uvek mlad i da može da nadoknadi propušteno. Želim da porazgovaramo. Imam šta da mu kažem, ali istovremeno želim i da ga saslušam", završio je Murinjo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.