Murinjo: Dva očigledna penala...

Izvor: B92, 19.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Dva očigledna penala..."

Fudbaleri Reala odigrali su prvi put ove sezone nerešeno u Madridu u španskoj Primeri, a trener "kraljevskog" klub Žoze Murinjo smatra da su oštećeni.

"Ne želim da krivim sudije, ali morali su da dosude dva očigledna penala za nas. Ipak, sudijske greške su deo igre", rekao je Portugalac posle remija njegovog tima sa Malagom (1:1). Real je imao gol prednosti sve do 91. minuta kada je Santi Kazorla postigao sjajan gol iz slobodnog udarca i doneo bod svom timu.

Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak nije kritikovao svoje igrače zbog remija.

"Nemam razloga da bilo koga kritikujem. Normalno je da se nekad odigra nerešeno ili izgubi. Imali smo veliki broj prilika da postignemo gol, ali nismo bili dovoljno precizni", rekao je Portugalac.

Real posle 27 odigranih kola španske Primere ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Barselonu. Real u narednom kolu koje je na programu već u utorak i sredu gostuje Viljarealu. "Žuta podmornica" će Real dočekati u sredu od 22 časa sa novim trenerom Migel Anhel Lotinom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.