Murinjo: Dolazak u Junajted je vrhunac moje karijere

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Dolazak u Junajted je vrhunac moje karijere

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo je rekao danas da mu je dolazak na "Old Traford" vrhunac karijere, iako je prethodno vodio velike klubove poput Porta, Čelsija, Real Madrida i Intera.

Portugalski stručnjak je osvajao titule u pomenutim klubovima, ali smatra da je preuzimanje Junajteda nešto posebno.

- Vodio sam nekoliko najvećih klubova na svetu, ali je ovo vrhunac moje karijere. Došao sam u Junajted u mladom stadijumu karijere jer za mene tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dolaze najbolje godine. Nisam se šalio kada sam rekao da ću biti trener najmanje do 70. godine - rekao je Murinjo za "Skaj Sport".

Murinjo je najveće uspehe napravio sa Portom i Interom, sa kojima se popeo na krov Evrope 2004, odnosno šest godina kasnije. On je jedini trener koji je osvajao titule u četiri različite zemlje - u Portugaliji, Engleskoj, Italiji i Španiji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo iskren: Junajted je moj vrh

Izvor: Mondo, 19.Avg.2016

Portugalski trener smatra da mu je dolazak na Old Traford najvažniji potez u karijeri..Foto: AP Photo/Matt Dunham..Žoze Murinjo je izjavio da je preuzimanje Mančester junajteda vrhunac u njegovoj trenerskoj karijeri, iako je prethodno vodio velike klubove poput Porta, Čelsija, Real Madrida i Intera...Portugalac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.