Murinjo: Barselona nije što je bila

Izvor: B92, 18.Feb.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Barselona nije što je bila

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se Mančester Siti suočava sa Barselonom koja nije toliko jaka kao prethodnih godina.

Portugalac je kazao da Barselona više nije toliko superiorna i dodao je:

"Siti ima šansu. Naravno, gledajući tradiciju, Barselona je favorit, ali gledajući ovu sezonu, jasno je da Katalonci nisu ono što su bili prethodnih godina. Naravno, imaju Mesija, on je poseban, ali imaju i više od njega. Ipak, ovo je najgora Barsa u poslednjih mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina".

Nešto slično priznao je i štoper Barselone Đerar Pike.

"Možda nas se ne plaše kao ranije jer nismo osvojili Ligu šampiona u prethodne dve godine. Još možemo da budemo najbolji, ali to moramo da pokažemo svetu“, rekao je Pike.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona Siti – Barselona igra se u utorak, a kompletnu najavu pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fabregas jedva dočekao da začepi usta Murinju, Inijesta ne vidi ništa sporno u suđenju

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2014, 01:04

Pre okršaja Mančester Sitija i Barselone mnogi su sumnjali u Katalonce - što zbog nešto lošije forme, što zbog snage engleskog tima. U jednom intrevjuu Žoze Murinjo je rekao da Siti ima ogromnu šansu jer Barselona ima najgori tim u poslednjih nekoliko godina. Zato je večerašnja pobeda u Mančesteru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.