Murinjo: Bane krvario za Čelsi

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Bane krvario za Čelsi

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je požrtvovanost Branislava Ivanovića posle plasmana ’Plavaca’ u finale Liga kupa.

Srpski reprezentativac je u revanšu 1/2 finala postigao odlučujući gol, a njegova želja za pobedom videla se i po tome što mu je tokom meča kopačka bila potpuno krvava.

"Ivanović je obilno krvario i njegova kopačka bi trebalo odmah da bude prosleđena mlađim kategorijama pošto je bila potpuno crvena od krvi", istakao je Murinjo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Posle nerešenog rezultata na Enfiludu 1:1 regularni deo revanš meča se završio bez golova, ali srpskom defanzivcu povreda noge nije smetala da u 94. minutu bude najspretniji u šesnaestercu protivnika i na asistenciju Vilijana postigne gol.

Osim Ivanovićevog gesta koji je izazvao divljenje Murinja javnost je obratila pažnju i na sramno ponašanje napadača ‘Plavaca’ Dijega Koste.

Portugalski stručnjak je i u prošlosti često hvalio radnu etiku i borbenost desnog beka Čelsija, dok je Ivanović u razgovoru za B92 rekao da je Murinjo impresivan.

'Plavci' će se u finalu ovog takmičenja sastati sa boljim iz duela Šefild Junajteda i Totenhema koji se igra u sredu od 20:45 časova,

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bane "krvava kopačka" Ivanović oduševio Murinja: On je primer kako se bori za klub!

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Posle pobede nad Liverpulom (1:0) u Liga kupu Engleske, trener Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je svoje igrače rekavši da su "dali sve", a po najviše strelac pobedonosnog gola, Branislav Ivanović kojem je nakon utakmice kopačka bila puna krvi...U prvom meču na Enfildu bilo je 1:1, dok se u Londonu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.