Murinja pitali zašto je provocirao navijače Juventusa, a njegov odgovor je „zapalio“ Italiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja pitali zašto je provocirao navijače Juventusa, a njegov odgovor je „zapalio“ Italiju (VIDEO)

To može samo „Posebni“.

Menadžer Mančester Junajted Žoze Murinjo objasnio je prozivanje navijača Juventusa, posle velikog preokreta u finišu 2:1 u Ligi šampiona, kao odgovor na uvrede na račun Intera i njega sa tribina stadiona u Torinu.

Murinjo je nakon "slobodnjaka" Huana Mate i autogola Aleksa Sandra ka italijanskim navijačima gestikulirao sa rukom na uhu, aludirajući da ih ne čuje i tako ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe.

- Vređali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su me 90 minuta, a došao sam samo da uradim posao najbolje što mogu. Ništa više... Nikog nisam vređao, oni su mene, a moj potez kasnije je jer sam želeo da čujem da li mogu da budu glasniji - rekao je Murinjo za Skaj Sport Italija.

JOSE MOURINHO. MY MANAGER.

pic.twitter.com/7LjxIcXb1L

— José (@MourinhoMindset) November 7, 2018

Portugalski stručnjak, ipak, priznaje da možda nije trebalo tako da postupi.

- Verovatno nije trebalo da uradim tako, sada kažem jer mi je glava hladna. Međutim, vređali su mi porodicu, uključujući i porodicu iz Intera. Zato sam reagovao.

Juventus je prvi u H grupi sa devet bodova, Junajted ima sedam, Valensija pet, a Jang Bojs jedan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.