Murijel pet godina Seviljin

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murijel pet godina Seviljin

Kolumbijac i zvanično u Andaluziji

Luis Murijel je prošao medicinske preglede u Sevilji i parafirao petogodišnji ugovor sa klubom sa stadiona Ramon Sančez Pishuan.

Kolumbijski napadač je poslednje dve i po sezone proveo u Sampdoriji, a na Čizmu je stigao 2010. godine iz Deportivo Kalija, kada je potpisao ugovor sa Udinezeom i tamo ostao do januara 2015. godine.

Murijel je tako postao treće pojačanje Andalužana u letnjem prelaznom roku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i već danas će se staviti na raspolaganje treneru Eduardu Bericu.

Sevilja nije saopštila vrednost transfera, ali se od ranije pominjalo da se radi o sumi od 20.000.000 evra, plus dodatni bonusi.

Kolumbijac je za Sampdoriju odigrao 84 zvanične utakmice i postigao 24 gola.

(FOTO: sevillafc.es)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvanično - Sevilja dovela igrača Sampdorije

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017

Ekipa Sevilje je od danas jača za dosadašnjeg fudbalera Sampdorije...Petogodišnji ugovor sa Seviljom danas je potpisao Luis Muriel, kolumbijski internacionalac koji je stigao iz Sampdorije...Navodno je transfer koštao oko 20 miliona evra, plus bonusi..."Luis Muriel je uspešno prebrodio medicinske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.