Muratoglu: Serena je bila spora

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muratoglu: Serena je bila spora

Trener američke teniserke Serene Vilijams Patrik Muratoglu rekao je posle njene eliminacije sa US Opena da je imala problema sa povredom kolena.

Serena je poražena u polufinalu poslednjeg Gren slema sezone od Čehinje Karoline Pliškove, a zbog takvog raspleta od ponedeljka više neće biti najbolja na svetu.

Još pre nego što se Serena našla pred novinarima, Muratoglu je otkrio šta je mučilo mlađu od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sestara Vilijams.

“Nemoguće je takmičiti se sa nekim kada se ne krežete. Zbog toga je toliko toga promašila, imala je veliki broj neiznuđenih grešaka, jednostavno je bila spora”, istakao je Muratoglu.

Francuski stručnjak je istakao da je Serena imala za 20 odsto manji bol, pobedila bi u dva seta, a takođe je otkrio da je povredu doživela u trijumfu nad Simonom Halep u četvrtfinalu.

“Serena je imala tretman celog dana i skratila je zagrevanje. Ali, zbog adrenalina koji donosi meč, nikad se ne zna. Međutim, od početka je bilo užasno, da bi na kraju pokušavala da dođe do vinera na svakom udarcu. Čak i da je mogla da osvoji drugi set, to nije bila poenta, nije postojala mogućnost da osvoji treći”, naglasio je Muratoglu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.