Muke zbog nevremena: Skraćena etapa Tur d Fransa

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke zbog nevremena: Skraćena etapa Tur d Fransa

Organizatori prestižne biciklističke trke morali su da naprave izmene u finišu ove sezone i skrate pretposlednju deonicu

Vremenske nepogode zadale su mnogo muka učesnicima Tur d’Fransa, ali i organizatorima.

Etapa, koja je trebalo u petak da se vozi, prekinuta je zbog lošeg vremena, jer je jednu deonicu pogodilo veliko nevreme praćeno gradom i snegom.

Tu su se stvorili i odroni, pa je odlučeno da bude prihvaćen poredak na trci koji je postignut do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tada.

Zbog problema, odlučeno je i da pretposlednja etapa Tur d’Fransa, koja je danas na programu, bude skraćena za 59 kilometara.

Organizatori strahuju zbog mogućih klizišta, pa su odlučili da ne rizikuju.

Brdska etapa, 20. po redu, od Albervila do Val Torena, trebalo je da bude duga 130 kilometara, ali je skraćena zbog vremenskih nepogoda.

Ona će početi kasnije, od 14.30 časova, odnosno 55 minuta nakon što je prvobitno planirano.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.