Muke po Rosonerima - Ibra, Pato, Mjuriel, sad ih ispalio i Fabregas, ima novi klub?!

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke po "Rosonerima" - Ibra, Pato, Mjuriel, sad ih ispalio i Fabregas, ima novi klub?!

Preokret, bivši saigrač fudbalera Čelsija ključ u transferu, uz naravno veliki novac! Šta ostaje Milanu?

Izgleda da ovo neće biti dobar prelazni rok za Milan.

Naime, posle Ibrahimovića koji ostaje u Americi, Pata koji nema nameru da se vrati i Mjuriela koji je završio u Fiorentini, propašće i pokušaj da dovedu Seska Fabregasa.

Šta se desilo?

Naime, Špancu ističe ugovor u junu, pričalo se da bi mogao da napusti "Plavce" već u januaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je dogovorio sve sa Milanom, ali onda je stigla ponuda iz Monaka.

Naime, Fabregas i Anri su sjajni prijatelji, igrali su četiri godine zajedno, a "Kneževi" za razliku od Italijana nemaju problem sa FFP.

Prema informacijama iz Italije, Monako će ponuditi ugovor Fabregasu do 2021. plus 10 miliona na ruke pošto potpisuje kao slobodan igrač.

Navodno je dogovor blizu, Daren Dein je advokat i Anrija i Fabregasa i on je posredovao u pregovorima.

Milan pokušava da završi posao sa De Polom iz Udinezea, rezervna varijanta je zaboravljeni Manolo Gabijadini, ali teško da će to izazvati entuzijazam među navijačima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan opet izvisio, Fabregas spasava Kneževe

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2019

Krenuo je Milan po Luisa Murijela, otišao je Kolumbijac u Fjorentinu. Krenuo je Milan po Seska Fabregasa, čini se da će mu i on izmaći. Ekip u opširnom tekstu piše da je iskusni Španac na pragu Monaka. Kneževi se posle rasprodaje zlatne generacije koja je pre dve godine dogurala do polufinala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.