Muhamed Ali otpušten iz bolnice

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muhamed Ali otpušten iz bolnice

Legendarni bokser Muhamed Ali izborio se sa ozbiljnom infekcijom urinarnog trakta, pa je otpušten iz bolnice, rekao je njegov portparol Bob Ganel.

Ali, trostruki šampion u teškoj kategoriji, godinama boluje od Parkinsonove bolesti, a 20. decembra je primljen zbog onog za šta se isprva verovalo da je blaži oblik zapaljenja pluća.

Prema Ganelovim rečima, Ali je u utorak uveče otpušten iz bolnice i sada je kod kuće.

Ganel nije rekao u kojoj je bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali ležao, ali je ukazao da se on nalazi kod kuće, i da se veseli proslavi svog 73. rođendana, koji pada 17. januara, u krugu porodice i prijatelja.

Ganel takodje nije rekao u kojoj se kući Ali nalazi, pošto ih on ima više – jednu u Rajskoj dolini u Arizoni, drugu u Berijen Springsu u Mičigenu i treću u rodnom Luisvilu u Kentakiju.

Pogledajte 10 najboljih borbi Muhameda Alija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mohamed Ali izašao iz bolnice

Izvor: Sportal.rs, 07.Jan.2015

Legendarni bokser Muhamed Ali izborio se sa ozbiljnom infekcijom urinarnog trakta, pa je otpušten iz bolnice, rekao je njegov portparol Bob Ganel. Ali, trostruki šampion u teškoj kategoriji, godinama boluje od Parkinsonove bolesti, a 20. decembra je primljen zbog onog za šta se isprva verovalo da...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.