Muguruza u finalu!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muguruza u finalu!

Španska teniserka Gabrinje Muguruza prva je finalistkinja Vimbldona, pošto je danas u polufinalu pobedila Agnješku Radvanjsku iz Poljske sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 6:3.

Muguruza će u finalu trećeg grend slem turnira u sezoni igrati protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Amerikanka Serena Vilijams i Ruskinja Marija Šarapova.

Španjolka je prvi set današnjeg meča dobila za 35 minuta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za prednost od 1:0 su joj bila dovoljna sva brejka, u prvom i petom gemu. Muguruza je i drugi set počela brejkom i tu prednost je čuvala sve do šestog gema kada je Radvanjska izjednačila na 3:3.

Poljakinja je u osmom gemu oduzela servis protivnici, što je bilo dovoljno za 1:1 u setovima.

Na početku odlučujućeg seta viđena su dva brejka, a potom su usledila tri mirna gema u kojima su teniserke bile sigurne na svoj servis. Do novog brejka Muguruza je stigla u šestom gemu i tu prednost je sačuvala do kraja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muguruza prva finalistkinja Vimbldona

Izvor: Akter, 09.Jul.2015

Španska teniserka Gabrinje Muguruza prva je finalistkinja Vimbldona, pošto je danas u polufinalu pobedila Agnješku Radvanjsku iz Poljske sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 6:3..Muguruza će u finalu trećeg grend slem turnira u sezoni igrati protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Amerikanka...

Nastavak na Akter...

Fantastična Serena u novom finalu

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jul.2015, 09:17

Heroina desetog dana Vimbldona je jedna od najboljih teniserki u istoriji ove igre Serena Vilijams. Fantastična Amerikanka je u četvrtak igrala svoje 27. Gren slem polufinale i plasirala se u 25. Gren slem finale u karijeri. Serena je u polufinalu igrala protiv Marije Šarapove i još jednom je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.