Mudra taktika ili odsustvo fer-pleja – i ovako se krade vreme na utakmicama VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 10:01

Mudra taktika ili odsustvo fer-pleja – i ovako se "krade" vreme na utakmicama VIDEO

Fudbaleri Jorka pobedili su u Nacionalnoj ligi Engleske Dag&Red, a s ove utakmice dolazi nam potez kakav se retko viđa u svetu fudbala.

Pobedili su gosti, ekipa Jorka, rezultaom 2:1, ali golovi nisu ono zbog čega je ovaj meč postao hit na društvenim mrežama.

Radi se o načinu "zadržavanja" vremena, neobičnom, nesvakidašenjem svakako.

Naime, fudbaleri Jorka dobili su slobodan udarac pri vođstvu 2:1 u osmom minutu nadoknade vremena i umesto da nastave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igru, da zadrže loptu i privedu meč kraju, igrač Daniel Beti je ispucao loptu van stadiona kako bi "ukrao" što više vremena.

Potez je izazvao čuđenje brojnih fanova, a ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Ipak, na kraju se "isplatio" jer je njegov tim došao do važna tri boda na gostovanju.

Igrači često znaju različitim "tehnikama" odugovlačiti i "krasti" vreme u završnicama utakmica, no ispucavanje van stadiona lopte, koja je već u vašem posedu, e to verovatno nikada nije viđeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.