Mudi postigao trećinu poena za Igokeu, prvi poraz studenata

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 19:08

Mudi postigao trećinu poena za Igokeu, prvi poraz "studenata"

Košarkaši Igokee savladali su Studentski centar rezultatom u okviru trećeg kola ABA lige.

Ekipa Vladimira Jovanovića je od početka do kraja vodila i samim tim na kraju zasluženo slavila. Niti jednog trenutka nisu bili u zaostatku tokom 40 minuta.

Najefikasniji akter susreta je bio Stefan Mudi koji je postigao gotovo trećinu poena Igokee (30) i imao četiri asistencije i dva skoka za 28 i po minuta na parketu.

Edin Atić je dodao 20, Zoran Nikolić je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao 13 poena i osam skokova, a Marko Jošilo je završio meč sa 11.

U redovima poraženog tima Luka Bogavac i Kenan Kamenjaš su imali po 12 poena. Obri Dovkins je dodao 11, a Tomislav Ivšić poena.

Igokea je sa ovim trijumfom upisala i drugu pobedu u ovogodišnjem izdanju regionalnog takmičenja. Studentski centar je doživeo prvi poraz nakon pobeda protiv Splita i Zadra.

Igokei predstoji duel sa Tofašem u FIBA Ligi šampiona, nakon čega igraju sa Cedevita Olimpijom. "Studenti" nemaju obaveze u Evropi, a u narednom kolu ABA lige dočekuju Mornar iz Bara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši „Dubočice“ slavili u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 14.Okt.2023

LESKOVAC-VRANJE..Rukometaši „Dubočice 54“ pobedili su u rukometnom „derbiju južne Srbije“ u okviru 6. kola Super rukometne lige. Leskovčani su u Vranju savladali „Vranje 1957“ rezultatom 30:36 (19:20). Prvo poluvreme odlikovala je rezultatska izjednačenost, gde su gosti prvi uspeli da...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.