Mučne scene pa ohrabrujuće vesti o momku iz Ajaksa

Izvor: Mondo, 08.Jul.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučne scene pa ohrabrujuće vesti o momku iz Ajaksa

Abdelak Nuri kolabirao je danas tokom utakmice sa Verderom, ali je posle hitre reakcije lekara njegov život sačuvan. Prve informacije govore o tome da je u stabilnom stanju.

U nadi da će stići dobre vesti, nismo objavljivali ništa dok se Ajaks nije zvanično oglasio.

I onda je usledilo olakšanje - mladi, 20-godišnji Abdelak Nuri u stabilnom je stanju prema poslednjim informacijama iz Austrije, gde je po hitnom postupku hospitalizovan.

Nuriju je pozlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u drugom poluvremenu prijateljske utakmice između Ajaksa i Verdera, zbog čega mu je urađena reanimacija odmah na terenu, dok su ostali fudbaleri dva tima u šoku gledali šta se događa strepeći od najgoreg.



Izvor: YouTube

Meč je potom prekinut, a nekoliko sati kasnije oglasio se holandski klub sa šturom informacijom o tome da je njihovom igraču bilo loše i da je posle uspešne reanimacije prevezen u bolnicu gde se nalazi u stabilnom stanju.

...he was transported to the hospital, where he remains in stable condition. (2/2)

— AFC Ajax (English) (@AFCAjax_EN) July 8, 2017

Nuri, sin marokanskih migranata, rođen je u Amsterdamu i od malena se školuje u čvuenoj Ajaksovoj akademiji, a od ovog leta trebalo je da nastupa i za prvi tim.

Nadamo se da će se brzo oporaviti i ostvariti san.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.