Mučne scene i suze u BiH: Teletović krenuo na Musu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučne scene i suze u BiH: Teletović krenuo na Musu

Buran finiš utakmice BiH - Rusija i međusobni sukob domaćih košarkaša.

Foto: YouTube/Screenshot

Poraz reprezentacije Bosne i Hercegovine u senci zaista mučnih scena. "A" selekcija Rusije slavila je u Tuzli, odakle su ružne slike otputovale u region i svet.

U finišu utakmice, kada je postalo jasno da će Rusi slaviti, Sergej Karasjov udario je veliku nadu BiH Džanana Musu, koji je na udarac reagovao burno, pokušavši da se obračuna sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protivnikom.

U svađu se brzo umešao kapiten selekcije BiH Mirza Teletović, prišavši da smiri situaciju, ali je njegov prilazak izazvao je još jednu burnu reakciju mladog Muse, posle čega je NBA košarkaš nasrnuo na mlađeg saigrača.

Musa je potom u suzama otišao u svlačionicu, a deo navijača počeo je i da vređa i psuje Teletovića.

Veći incident u Tuzli sprečili su Nemanja Gordić i Milan Milošević.



Izvor: YouTube

Kada je sport u pitanju, BiH je ovim porazom svela šanse za plasman na Eurobasket na teorijski nivo. Za taj uspeh sada im je potrebna ubedljiva pobeda u Švedskoj za četiri dana, razlikom od oko 40 poena, uz "poklapanje" ostalih rezultata.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.