Muambino stanje i dalje kritično, fudbaler Boltona ostaje na intenzivnoj nezi

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muambino stanje i dalje kritično, fudbaler Boltona ostaje na intenzivnoj nezi

Fudbaler Boltona Fabris Muamba ostaje na odeljenju intenzivne nege, pošto je njegovo stanje i dalje kritično, nakon što je doživeo srčani udar na meču FA kupa sa Totenhemom u subotu, koji je zbog toga prekinut.

Prema poslednjim infomracijama sa Ostrva, Muamba se održava u životu pod sedativima, pošto je njegovo stanje i dalje kritično pa će ostati do jutarnjih časova pod prismotrom na intenzivnoj nezi, potvrdili su u londonskoj "Čest" bolnici.

"Apelujem na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve ljude da se mole za Muambin život. Osoblje u bolnici 'Čest' je izuzetno i ja želim da im se zahvalim na svemu što čine u ovim kritičnim momentima. Podršku koju smo dobili od Totenhema i naših navijača je fenomenalna. Znam da je i Fabrisova porodica preplavljena porukama podrške, i njihovo ime i u ime svih nas, želim da se zahvalim svima na podršci", naveo je predesnik Boltona Fil Gartsajd.

Fudbalski svet je doživeo veliki udarac kada se 23-godišnji Muamba srušio na travnjak Vajt Hart Lejna u trenutku kada nikog nije bilo oko njega.

Fudbaleri oba tima gledali su u neverici kako doktori pokušavaju na terenu da ožive Muambu, ali uprkos svim naporima, nesrećnom igraču Boltona srce nije kucalo kada je odvežen u bolnicu.

Trener Boltona Oven Kojl ranije je rekao je da su sledeća 24 sata odlučujuća za Muambin život, a podrška fudbalskog sveta i javnosti ne prestaje da jenjava kada je u pitanju bivši kapiten mlade reprezentacije Engleske.

Povezane vesti: Aston vila i Bolton odlažu prvenstveni meč zbog Muambe Trener Boltona: Naredna 24 sata ključna za Muambin život Muamba ipak u kritičnom stanju posle kolapsa na meču sa Totenhemom! Siti i Liverpul sahranili fudbal, Totenhem se ušunjao u top 4 Liverpulu samo bod od Vulverhemptona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.