Muamba ustao iz kreveta!

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muamba ustao iz kreveta!

Fudbaler engleskog Boltona Fabris Muamba uspešno se oporavlja posle srčanog udara, počeo je da jede samostalno, gleda televiziju, a nakratko je i ustao iz kreveta.

U zajedničkom saopštenju Boltona i londonske bolnice "Čest" u kojoj se Muamba oporavlja dodaje se da je on i dalje na intenzivnoj nezi, da je njegovo stanje ozbiljno, ali i stabilno.

Menadžer Boltona Oven Kojl otkrio je novinarima i da je Muamba gledao prenos utakmice protiv Blekburna, koju je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tim dobio sa 2:1.

"Fabris nas je gledao do 2:0 i posle je zaspao. Ne znam da li on sada misli da je to konačan rezultat, ali najvažnije je da se on oporavlja", rekao je Kojl.

On je najavio da će delegacija Boltona, u kojoj će biti i nekoliko saigrača posetiti Muambu sutra tokom dana, uoci ponovoljenog meča sa Totenhemom u FA kupu.

"Porodica je zamolila da u posete ne dolazi niko osim uže familije i članova Boltona. Nemoguće je da ceo tim ode u posetu, pa ćemo napraviti delegaciju u kojoj će biti neki drugi igrači, pošto su Kevin i Mark Dejvis, Rio Koker i Daren Pretli bilo kod njega prošle nedelje".

Utakmica četvrtfinala FA kupa između Totenhema i Boltona prekinuta je pre deset dana u finišu prvog poluvremena, pri rezultatu 1:1, nakon što je Muamba doživeo srčani udar.

Povezane vesti: Trener Boltona zapanjen brzinom Muambinog oporavka Muamba upitao "da li smo izgubili?" kada se probudio Muamba počeo da priča! Kardiolog na treningu Totenhema, fudbaleri žele na dodatne preglede Doktor Makena: Moguć potpuni oporavak Muambe, ali se ne zna kada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muamba sve bolje, ali i dalje na intenzivnoj njezi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2012

LONDON - Fudbaler engleskog Boltona Fabris Muamba uspješno se oporavlja poslije srčanog udara, počeo je da jede samostalno, gleda televiziju, a nakratko je i ustao iz kreveta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MUAMBI BOLJE, ALI JE JOŠ NA APARATIMA

Izvor: Kurir, 26.Mar.2012

U zajedničkom saopštenju Boltona i londonske bolnice "Čest" u kojoj se Muamba oporavlja dodaje se da je on i dalje na intenzivnoj nezi, da je njegovo stanje ozbiljno, ali i stabilno..LONDON- Fudbaler engleskog Boltona Fabris Muamba uspešno se oporavlja posle srčanog udara, počeo je da jede samostalno,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.