Muamba počeo da priča!

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muamba počeo da priča!

Fabris Muamba je počeo da izgovara prve reči nakon srčanog udara koji je doživeo na utakmici FA kupa protiv Totenhema. Tu vest je preneo agenciji AP njegov prijatelj Kurtis Kodrington koji je posetio fudbalera Boltona na odeljenju intenzivne nege.

Fudbaler Boltona je progovorio nekoliko "minimalnih reči na francuskom i engleskom", par sati nakon što je njegov klub objavio da se i dalje nalazi u kritičnom stanju uprkos tome što je počeo da pomera ruke i noge.

Njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srce je počelo da kuca bez pomoći lekova.

"Muambino srce kuca bez pomoći lekova, a počeo je i da pomera ruke i noge. Ipak, nije moguće dati dugotrajnu prognozu još neko vreme. I dalje je u kritičnom stanju i biće pod posebnom pažnjom doktora na intenzinvoj nezi u londonskoj bolnici 'Čest'", rečeno je u saopštenju Boltonu.

Povezane vesti: Kardiolog na treningu Totenhema, fudbaleri žele na dodatne preglede Doktor Makena: Moguć potpuni oporavak Muambe, ali se ne zna kada Muambino stanje nepromenjeno, i dalje se smatra kritičnim Muambino stanje i dalje kritično, fudbaler Boltona ostaje na intenzivnoj nezi Aston vila i Bolton odlažu prvenstveni meč zbog Muambe

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muamba počeo da priča

Izvor: Beta, 19.Mar.2012

LONDON, 19. aprila 2012. (Beta-AP) - Prijatelj fudbalera Boltona Fabrisa Muambe rekao je da je taj igrač počeo u ponedeljak da priča, dva dana pošto je pretrpeo srčani udar na utakmici...Muambin prijatel.

Nastavak na Beta...

Muamba progovorio: "Gde mi je sin?"

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2012, 10:04

Fudbaler Boltona Fabris Muamba na dobrom je putu da se oporavi. Kako prenose engleski mediji vezni igrač je izgovorio prve reči posle padanja u komu što je dobar nagoveštaj da će da se oporavi od

Nastavak na Sportal.rs...

Čeh: Muamba ne bi imao šanse da je čekao kao ja

Izvor: Glas javnosti, 20.Mar.2012

LONDON - Golman Čelsija Piter Čeh rekao je da je medicinska pomoć pored terena znatno napredovala u odnosu na 2006. godinu kada je na utakmici protiv Redinga doživeo tešku povredu glave...Lekarska ekipa brzo je reagovala u subotu veče i pomogla fudbaleru Boltona Fabrisu Muambi, koji je na utakmici...

Nastavak na Glas javnosti...

Sjajna priča: Muambu spasio kardiolog sa tribine!

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2012

Fabris Muamba, fudbaler Boltona, može da bude zahvalan jednom čovjeku što je preživio srčani udar na utakmici protiv Totenhema.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.