Mrkić: OFK Beograd ima mlad i poletan tim, ali naš cilj je pobeda

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić: OFK Beograd ima mlad i poletan tim, ali naš cilj je pobeda

Od dopisnika iz Niša - Fudbaleri Radničkog u 12. kolu Jelen Superlige dočekaće na "Čairu" mladu i poletnu ekipu OFK Beograda, a cilj "Reala sa Nišave" je jasan - pobeda. Šef stručnog štaba Saša Mrkić pohvalio je protivničku ekipu, ali je bio zabrinut zbog određenih kadrovskih problema.

- Imamo mladu i ambicioznu ekipu za protivnika. U poslednja četiri kola osvojili su samo četiri boda. Naš cilj je jasan, želimo da odigramo sigurno i da upišemo još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pobedu na domaćem terenu.  To neće biti tako lako jer imamo problema sa igračkim kadrom. Pejčić ima blago zategnuće zadnje lože, a Jovanović problema sa kartonima - rekao je Mrkić.

Protivnika dobro poznaje i Branko Pauljević, ali i recept za uspeh.

- Dobro poznajemo ekipu OFK Beograda. Da bismo pobedili potrebno je da ponovimo prvo poluvreme protiv Novog Pazara. Ukoliko to učinimo, neće biti nikakvih problema po nas. Ivica Jovanović je igrač koga se pribojavam, on je predvodnik ovog tima, koji poznaje ekipu Radničkog. Igrao je ovde prošle sezone - kazao je Pauljević, na čije reči se nadovezao Pavle Popara.

- Ekipu OFK Beograda ne poznajem dobro, međutim sve ekipe u našem prvenstvu su ujednačene, ukoliko budemo igrali kao što znamo, neće biti nikakvih problema - objasnio je Popara.

Meč se će igrati u subotu od 19 časova, a karte će biti u prodaji na biletarnici "Čaira" od petka pa do početka meča. Cene karata su 400 dinara za zapadnu i istočnu tribinu i 200 za južnu.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Tri boda imperativ

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2014

Fudbaleri Radničkog odmeriće snage sa OFK Beogradom u 12. kolu „Jelen“ super lige. U taboru niškog tima kažu da neće biti većih problema ukoliko budu igrali na istom nivou kao svaku utakmicu kod kuće. Nišlije poručuju da u predstojeći meč ulaze sa jedinim ciljem da osvoje nova tri boda....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.