Mrđa napušta Sion zbog sukoba sa Rinom Gatuzom

Izvor: Press, 13.Maj.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrđa napušta Sion zbog sukoba sa Rinom Gatuzom

- Profesionalac sam i svako koga pitate u Sionu će vam reći koliko sam predan klubu koji je bio uz mene u najtežim trenucima karijere. Međutim, nepravdu i loš odnos nisam mogao da izdržim i rekao sam Gatuzu šta mi je bilo na duši u želji da zaštitim sopstveni integritet - kazao je Mrđa.

Bivši napadač Crvene zvezde i Vojvodine trenutno radi odvojeno od prvog tima.

- U godinama sam kada smatram da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mogu da pružim najviše. Nije mi mesto na klupi. Kako stvari trenutno stoje, ovog leta ću promeniti sredinu i napustiti Sion. Olakšavajuća okolnost je što po ugovoru imam pravo na takvu odluku - naveo je Mrđa.

Legendarni italijanski fudbaler Đenaro "Rino" Gatuzo peti je trener Siona u ovoj sezoni, a ekipa koja je u sezoni na izmaku imala dosta problema s registacijom igrača, trenutno zauzima peto mesto na tabeli u šampionatu Švajcarske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrđa odlazi iz Siona: Rekao sam Gatuzu šta mi je na duši

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2013

Srpski internacionalac Dragan Mrđa najavio je da će po završetku sezone napustiti klub zbog nesuglasica sa trenerom Đenarom Gatuzom.. – Profesionalac sam i svako koga pitate u Sionu će vam reći koliko sam predan klubu koji je bio uz mene u najtežim trenucima karijere. Međutim, nepravdu i loš...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.