Mrđa: Povrede prošlost, želim u reprezentaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrđa: Povrede prošlost, želim u reprezentaciju

Srpski igrač i član švajcarskog Siona Dragan Mrđa rekao je da se vratio u pravi ritam nakon dosta problema sa povredama i istakao da će učiniti sve da ponovo zaigra za reprezentaciju:
Nisam još razgovarao sa selektorom Mihajlovićem. Kada sam zdrav, igram i postižem golove, sigurno je da razmižljam o reprezentaciji. Na meni je da igram i dajem maksimum, a selektor je taj koji bira igrače. Pratim reprezentaciju i moram da kažem da mi nedostaje igra sa nekadašnjim saigračem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dušanom Tadićem, sa kojim sam imao sjajnu saradnju u Vojvodini. U reprezentaciji dugo nije bilo igrača koji na takav način zna da aistira za gol.
Od dolaska u Sion 2010. godine, Mrđa je odigrao 28 utakmica i postigao devet golova. Srpski fudbaler je u prethodnom periodu dva puta kidao ligamente kolena.
Povrede su prošlost. Nisam želeo da ponovo krenem sa utakmicama dok ne budem u potpunosti spreman i siguran. Posle oporavka od druge povrede, odigrao sam šest, sedam utakmica, ali pošto sam se tada vratio u rekordnom roku na teren, odlučio sam da ne rizikujem previše i ipak ispoštujem savete trenera i lekara i pustim da mi se vrati sigurnost – naveo je napadač.
Mrđa je za selekciju Srbije do sada odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Novi početak Dragana Mrđe

Izvor: RTS, 20.Dec.2012

Srpski fudbaler i član švajcarskog Siona Dragan Mrđa rekao je da se vratio u pravi ritam nakon dosta problema sa povredama i istakao da će učiniti sve da ponovo zaigra za reprezentaciju..."Nisam još razgovarao sa selektorom Mihajlovićem. Kada sam zdrav, igram i postižem golove, sigurno je da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.