Možete li da zamislite da su ovakve legende bez kluba?!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možete li da zamislite da su ovakve legende bez kluba?!

Na FM je lako, uzmete ih kao slobodne igrače i uboli ste u premiju. U stvarnosti, oni su i dalje aktivni, ali nemaju klub...

Najveće ime je svakako Ronaldinjo, nekada najbolji igrač sveta je promenio nekoliko klubova u poslednje vreme, igrao je i u Meksiku, pa se vratio u domovinu. Stalno su ga selili u Evropu, navijamo da se vrati, da još malo gledamo magiju, ima 36 godina ne želi da se povuče. Nedavno je igrao prijateljsku utakmicu u Ekvadoru, ali je i dalje bez kluba, videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << hoće li na leto ponovo zaigrati.

"Zeke" Saviola, Argentinac koji je igrao za Barselonu, svoj River, sada je takođe bez kluba. Havijer je u Evropi igrao za Malagu, Olimpijakos i Veronu gde nije dobio pravu šansu prošle sezone, i on je na raskrsnici, nije završio karijeru, nema klub. Ima 34 godine, sigurno još par sezona u nogama.

Nas je začudilo da Momo Sisoko ima samo 31 godinu, Karijera iz snova, ako je suditi po klubovima za koje je igrao Malijac. Podsetimo, posle Liverpula i Valensije, nosio je dresove Juventusa i Pari Sen Žermena, vraćao se u Španiju, proveo dve godine u Kini, naplatio ime u fudbalu, sada bi mogao ponovo u Evropu, nema klub.

Nestali su i Huan Valera koji je igrao za Atletiko, Arizmendi koji je nosio dres španske reprezentacije, Neri Kastiljo koga su povezivali i sa Zvezdom, Meksikanac koji je nosi i dres Sitija.

Sećate se jednog od najboljih ruskih igrača u ovom veku, Marata Izmailova? Napravio je odličnu karijeru u Sportingu, zaigrao u domovini za Lokomotivu, u Portou se nije snašao, posle igrao u Azerbejdžanu i Krasnodaru. I on nije rekao poslednju reč, čeka ponudu. ima 33 godine.

Ima ih još, pomenuli smo ona najzvučnija imena. Inače, narednog leta dosta igrača ostaje bez ugovora, ali većina njih će bez problema naći klubove, poput našeg Andrije Živkovića.

O njima smo pisali ovde, mada su neki u međuvremenu, poput Lavecija našli klub u Kini, ili produžili ugovor poput Baneta Ivanovića.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.