Možemo da pobedimo Bešiktaš

Izvor: Beta, 15.Nov.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možemo da pobedimo Bešiktaš

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Košarkaš Hemofarma Milan Mačvan rekao je u ponedeljak da veruje da njegova ekipa može da pobedi Bešiktaš u Evrokupu, ali i da se plasira u drugu fazu tog takmičenja.

"Od početka sezone smo popravili igru. Malo nas je poljuljao poraz od Zagreba, u Jadranskoj ligi, pa očekujem da će tim pozitivno reagovati i da ćemo protiv Bešiktaša odigrati mnogo bolje. Verujem da imamo kvalitet i atmosferu u timu da pobedimo u Istanbulu, ali i da prodjemo dalje", rekao je Mačvan za klupski sajt.

Košarkaši Hemofarma sutra od 18.30 u Istanbulu igraju protiv Bešiktaša, utakmicu prvog kola Grupe B u Evrokupu. Hemofarm je jedini srpski tim koji će ove sezone učestvovati u tom takmičenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Možemo da pobedimo Bešiktaš

Izvor: RTS, 15.Nov.2010

Košarkaš Hemofarma Milan Mačvan veruje da njegova ekipa može da pobedi Bešiktaš u Evrokupu, ali i da se plasira u drugu fazu tog takmičenja. .."Od početka sezone smo popravili igru. Malo nas je poljuljao poraz od Zagreba, u Jadranskoj ligi, pa očekujem da će tim pozitivno reagovati i da ćemo...

Nastavak na RTS...

Možemo da pobedimo Bešiktaš

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2010

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Košarkaš Hemofarma Milan Mačvan rekao je da veruje da njegova ekipa može da pobedi Bešiktaš u Evrokupu, ali i da se plasira u drugu fazu tog takmičenja. "Od početka sezone smo popravili igru. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Mačvan: Nije Bešiktaš samo Ajverson, možemo ih pobediti

Izvor: Blic, 15.Nov.2010

Košarkaš Hemofarma Milan Mačvan rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da pobedi Bešiktaš u Evrokupu, ali i da se plasira u drugu fazu tog takmičenja..."Od početka sezone smo popravili igru. Malo nas je poljuljao poraz od Zagreba, u Jadranskoj ligi, pa očekujem da će tim pozitivno reagovati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.