Može li Arsenal da priušti novog trenera?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Arsenal da priušti novog trenera?

Koliko bi koštala promena na klupi Arsenala?

Sve češće se govori o odlasku Unaja Emerija sa klupe Arsenala, ali je to pušteno od strane navijača ovog kluba koji su nezadovoljni igrom i rezultatima.

Uprava, po svemu sudeći, i ne pomišlja da otpusti Emerija.

Razlog je i više nego jasan, Emeri ima ugovor do kraja sledeće sezone, a imajući u vidu njegovu platu od 6 miliona funti godišnje, Arsenal bi u slučaju otkaza morao da isplati Emeriju oko 8 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << funti.

Nije to jedini stvarni gubitak za Arsenal.

Dodajte tome i platu za potencijalnog novog trenera za godinu i po dana, stigli bismo verovatno do više od 15 miliona funti, što je verovatno previše u ovom trenutku i što je vredno novog čekanja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.