Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 07:19

Može i sa B timom... "Plava mašina" ne prašta

Lider gazi sve pred sobom

Kruz Azul je ovu sezonu u meksičkom prvenstvu počeo sa dva vezana poraza, a onda je u nastavku u potpunosti opravdao nadimak „Plava mašina“.

Momci iz prestonice su večeras zabeležili i sedmu uzastopnu pobedu. Nova žrtva je bio skromni Mazatlan koji je savladan 1:0.

Razlog što pobeda nije ubedljivija je možda to što je Kruz Azul je do nje došao skoro sa B timom. Trener Rejnoso je dao šansu nekim rezervistima koji u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << delu sezone nisu mnogo igrali poput Pola Fernandeza, Valtera Montoje, Brajana Angula, Sebastijana Hurada...

A i gosti su olakšali Kruz Azulu pošto je njihov prvotimac Gael Sandoval isključen već u 22. minutu posle žestokog prekršaja nad Montojom. Kruz Azul je dominirao u nastavku i za bolju igru je nagrađen u 65. minutu kada je Roberto Alvarado ušao sa levog krila, došao skoro do peterca, a onda zakucao loptu pod prečku.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.