Može i ovako - Sudija se izvinio igračima Vojvodine i poništio odluku! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može i ovako - Sudija se izvinio igračima Vojvodine i poništio odluku! (video)

Sudije su konstantno pod rafalnom paljbom u srpskom fudbalu, zbog toga valja istaći sutaciju u kojoj je arbitar priznao grešku i poništio odluku.

Na utakmici 10. kola Super lige Srbije između Spartaka i Vojvodine viđena je posve zanimljiva i specifična situacija.

U završnici susreta glavni sudija Novica Anđelovski dosudio je indirekt za Spartak zbog toga što je golman Vojvodine Emil Rockov igrao izašao sa loptom van kaznenog prostora.

Odmah je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jasno da je Anđelovski pogrešio, a to mu je signalizirao i pomoćnik koji je bio u daleko boljoj poziciji za procenu (ne)sporne situacije.

Glavni arbitar je promenio prvobitnu odluku i pritom se izvinio igračima Vojvodine i svim ostalim akterima na utakmici. Opisanu situaciju pogledajte na 4:27 priloženog videa.

Meč je nastavljen, a Voša je u samoj završnici stigla do pobedničkog gola posle greške golmana Spartaka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.