Može da bude opasno ako ne shvatimo ozbiljno Bugarsku

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Može da bude opasno ako ne shvatimo ozbiljno Bugarsku"

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović, pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Bugarske, rekla je da ozbiljno treba da shvate rivala.

"Sigurno da je meč sa Bugarskom posebnog značaja. Bugarke su nam dobro poznat protivnik. Može da bude opasna stvar ako ih neozbiljno shvatimo, jer smo ih u grupi prilično lako savladale izuzev prvog seta. Mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dočekamo tu utakmicu", rekla je Ognjenović.

Odbojkašice su u drugom kolu EP posle preokreta uspele da pobede selekciju Bugarske 3:1.

"Imaju dobre individualce i najveća opasnost preti od Elice Vasileve i srednjih blokera, koji dobro odradjuju posao", rekla je Ognjenović, koja je istakla da se nada da će četvrfinalnom meču Srbija biti bolja nego u utakmici grupne faze.

"Mislim da ima dosta stvari koje treba da se poprave ako gledamo prvi meč. Dobro su nas pročitale, ali verujem se da ćemo biti dosta jače i bolje, nadam u prolasku u polufinale", zaključila je Ognjenović.

Meč četvrtfinala izmedju Srbije i Bugarske igra se u sredu od 16 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.