Može, ali ne mora

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može, ali ne mora

Rukometna reprezentacija Srbije danas (17) u Rusiji igra gotovo revijalni meč protiv tamošnje selekcije, budući da oba tima svoju sudbinu oko plasmana na EP u Austriju rešavaju u susretima protiv autsajdera. Trenutno dve prvoplasirane selekcije Grupe 2 upravo u toj rasterećenosti vide šansu da savladaju rivala, s toga Marko Vujin, sjajni šuter srpskog nacionalnog tima najavljuje da „orlovi“ idu na pobedu.

- Istina je da večerašnji meč u Moskvi nema rezultatski imperativ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << jer vizu za EP možemo da izborimo i ukoliko ostvarimo još dve pobede u mečevima sa mnogo slabijim selekcijama, ali naši ciljevi su jasni. Još na SP u Hrvatskoj smo pokazali da posedujemo kvalitet da savladamo najjače selekcije u Evropi i to bismo opet mogli da potvrdimo. Rusi su jak i ozbiljan tim, ali mi smo u dosadašnjem delu kvalifikacija napravili odličnu atmosferu i to moramo da iskoristimo - kaže Vujin.

Dimitrije Pejanović, golman selekcije Srbije takođe veruje da manjak imperativa pobede sa obe strane može doneti daleko lepši rukomet, i veruje da Srbija u Moskvi ima šansu da se za korak približi EP u Austriji.

- Trijumfom u Moskvi napravili bismo veliki korak ka konačnom cilju i plasmanu u Austriju, a ja ću, kao jedan od najiskusnijih u našem timu, pokušati da motivišem ekipu, kako bismo iznenadili domaćine - kaže golman nacionalnog tima.  

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protiv Rusa samo opušteno

Izvor: Kurir, 14.Jun.2009

Rukometna reprezentacija Srbije danas (17.00) u Rusiji igra gotovo revijalni meč protiv tamošnje selekcije, budući da oba tima pitanje plasmana na EP u Austriji rešavaju u susretima protiv autsajdera. Trenutno dve prvoplasirane selekcije grupe 2 upravo u toj rasterećenosti vide šansu da savladaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.