Možda na F4 mogu da sruše CSKA?

Izvor: Mondo, 15.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda na F4 mogu da "sruše" CSKA?

Promene u formatu završnice takmičenja VTB lige.

Foto: (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Košarkaši CSKA iz Moskve osvojili su osam od devet titula od osnivanja regionalne VTB lige 2008. godine, a jedina titula "uzeo" im je Himki 2011. godine koji je slavio na F4 igranom u Kazanu, u neizvesnoj završnici 66:64.

Bio je to treći od ukupno četiri fajnal fora ovog takmičenja koje je potom prešlo na plej-of serije u tri dobijene utakmice, a od naredne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ponovo vraća na F4 format.

Takođe, četvrtfinala će se ubuduće igrati u sistemu 1-2-2, da bismo potom dobili polufinaliste fajnal fora koje će se igrati od 8. do 10. juna. Važno je napomenuti da najbolji tim pored CSKA dobija učešće u Evroligi, a videćemo da li će neko Moskovljane "skinuti" i sa trona VTB lige.

Pod pritiskom dobijanja protivnika u jednom meču, verovatno ne na domaćem terenu, i bez Miloša Teodosića koji je potpisao za Kliperse - da li je to moguće?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.