Motum napušta Efes

Izvor: B92, 15.Jun.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motum napušta Efes

Košarkaš Anadolu Efesa Brok Motum blizu je prelaska u Valensiju, prenose španski mediji.

Australijanac koji je ove sezone pružio sjajne partije za ekipu iz Istanbula spreman je za nove izazove u karijeri, a njegovom potpisu za sada je najliži je ovosezonski osvajač Evrokupa, ekipa Valensije.

28-o godišnji krilni centar ove sezone je za Efes u proseku beležio 17.5 poena u turskoj ligi, dok je u Evroligi imao prosek od 6.5 poena.

Pored Valensije, za australijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarkaša zanteresovana je i ekipa Unikahe koja takođe igra u španskoj ligi.

Ipak, Valensija i Unikaha će morati da sačekaju kraj finalne serije u Turskoj gde Efes vodi 2:1 protiv ekipe Fenerbahčea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.