Motociklista poginuo u sudaru sa golfom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista poginuo u sudaru sa golfom

SARAJEVO - Vozač motocikla čiji su inicijali S.M. iz Sarajeva poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u opštini Hadžići.

On se na raskrsnici u Suhodolu oko 16.15 motociklom sudario sa "golfom" kojim je upravljao A.M. iz Vogošće. Motociklista je u sudaru teško povrijeđen, a nedugo potom je i preminuo, javili su federalni mediji.

Odmah po dojavi na mjesto nesreće upućeni su ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, ali reanimacija nije imala efekta.

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "golfa" je uhapšen i zadržan u prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo u prisustvu kantonalnog tužioca i sudskog vještaka saobraćajne struke.

Vozila koja su učestvovala u sudaru prevezena su u depo MUP-a Kantona Sarajevo radi vještačenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kod Mrkonjić Grada poginuo motociklista

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2014, 10:28

MRKONJIĆ GRAD - U mjestu Kotor kod Mrkonjić Grada sinoć je smrtno stradao motociklista...Do saobraćajne nesreće, u kojoj su učestovali S.R. (1994.) iz Mrkonjić Grada koji je upravljao motociklom marke ''aprilia'', D.K. (1994.) godine iz Banja Luke koji je bio za volanom automobila ''pasat'' i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.