Moteijunas: U Tel Avivu su pljuvali Džejmsa i gađali ceo tim

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 15:44

Moteijunas: U Tel Avivu su pljuvali Džejmsa i gađali ceo tim

Košarkaš Monaka Donatas Moteijunas rekao je da je ponašanje navijača Makabija u Tel Avivu ih je još više zbližilo.

Centar ekipe koja će igrati na fajna-fori Evrolige, izjavio je da je iznenađen ponašanjem navijača ekipe iz Izraela na trećoj i četvrtoj utakmici.

"Veliki deo našeg tima nikada nije igrao plej-of i ta tenzija se videla u prvoj utakmici, kada smo promašili sve. Ipak, pokazali smo reakciju posle prve utakmice, naročito na trećem meču u Tel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Avivu. Kako su nas tretirali navijači Makabija.. Pljuvali su Majka Džejmsa i sve ostale iz tima, konstantno su nas gađali stvarima tokom pauza. To nas je ujedinilo“, rekao je Motiejunas i dodao:

„U četvrtoj utakmici smo se malo opustili misleći da ćemo kod kuće završiti posao, ali rekao sam celom timu da smo im time samo dali samopouzdanje. Videlo se to u petoj utakmici, šutirali su odlično za tri poena… Ipak, bio sam ubeđen da ćemo se plasirati na fajnal-for. Ove godine imamo sve. Naša igra možda deluje haotično, ali imamo sve činioce da napravimo nešto divno. Već smo to učinili, ali imamo potencijal i za više", smatra Moteijunas.

Košarkaši Monaka će u polufinalu Evrolige igrati protiv Olimpijakosa, dok je drugi par Barselona i Real Madrid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.