Mota kažnjen sa tri utakmice zbog udaranja Sedrika Barbose

Izvor: Blic, 27.Apr.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mota kažnjen sa tri utakmice zbog udaranja Sedrika Barbose

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Mota kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog udaranja igrača Evijana Sedrika Barbose na meču osmine finala nacionalnog kupa, saopštila je Francuska fudbalska federacija.

Evijan je prošle nedelje napravio veliko iznenađenje i posle boljeg izvođenja penala izbacio lidera prvenstva.

Mota je već propustio jedan meč, a trener Karlo Anćeloti neće moći da računa na igrača sredine terena na utakmicama protiv Evijana i Valensijena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
PSŽ se nalazi na vrhu tabele sa 70 osvojenih bodova, devet više od drugoplasiranog Marseja i na dobrom je putu da posle 19 godina osvoji titulu u Francuskoj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mota kažnjen sa tri utakmice

Izvor: Press, 26.Apr.2013, 20:38

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Mota kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog udaranja igrača Evijana Sedrika Barbose na meču osmine finala nacionalnog kupa, saopštila je večeras Francuska fudbalska federacija (FFF).

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.