Mostarski berberin

Izvor: RTS, 06.Feb.2012, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostarski berberin

Igrači Hemofarma herojski prošli kroz snežnu blokadu nedaleko od Jablanice. I na kraju, gurali su autobus kroz Mostar. Vrščani odlično prošli, jer je u Mostaru netom okončana avantura 36 putnika koji od petka čekaju da krene voz za Sarajevo.

Nije gotovo kad mislite da je gotovo... To su na svojoj koži osetili košarkaši Hemofarma, koje su posle dvadesetaak sati u smetovima izbavile "grtalice", pa su krenuli put Mostara.

To mukama nije bio kraj, jer su morali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da guraju autobus kroz grad na Neretvi.

Utakmica sa Širokim Brijegom igra se u ponedeljak posle podne, ukoliko se "pilulice" odmrznu.

Igrači Hemofarma su, suštinski, prošli sjajno jer je grupa od 36 putnika od petka posle podne do večeras čekala u vozu da kompozicija iz Mostara krene ka Sarajevu. Konačno, lokalni krizni štab je saznao za postojanje tih strpljivih putnika i smetio ih u hotel, isto onaj u kojem se nalaze košatkaši Hemofarma. 

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.