Mosli: Negativan Hamiltonov uticaj

Izvor: B92, 31.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mosli: Negativan Hamiltonov uticaj



Prvi čovek motosporta Maks Mosli rekao je da bi Luis Hamilton mogao da ima negativne efekte na Formulu 1 ukoliko bi i sledeće sezone bio uspešan kao i 2007. ''Ako bude radio kao što je radio i ove sezone, to će svakako imati veliki uticaj. Postaće negativno kao što se desilo kada smo imali Šumaherov efekat kada su mi ljudi pisali i govorili zar ne mogu ništa da uradim da ga malo usporim'', rekao je Mosli.

Uprkos odličnoj debitantskoj sezoni, Mosli smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Hamiltonova uloga u poboljšanju Formule 1 preuveličana.

''On je svakako pomogao jako mnogo u Velikoj Britaniji. Ali uvek ima neko novi. Ako nije on, biče Rozberg ili Kubica ili neka druga nova zvezda, Vetel. Tako da smatram da postoji tendencija preuveličavanja značaja Luisa Hamiltona'', izjavio je predsednik izvršnog tela FIA.

Mosli je rekao da ne bi bilo dobro da se Englezu naknadno dodeli titula posle saslušanja u vezi sa događanjima na trci za Veliku nagradu Brazila. MekLaren se žalio zbog odluke da se ne kazne ekipe Vilijamsa i BMW Zaubera zbog sipanja goriva koje je bilo suviše hladno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.