Mornar sprema novo iznenađenje, stiže i reprezentativac Srbije!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 22:20

Mornar sprema novo iznenađenje, stiže i reprezentativac Srbije!

Barani su već najavili pohod na titulu ABA lige, odnosno plasman u Evrligu sledeće sezone.

U skladu s tim ambicijama, Barani ovog leta žele da formiraju još jači tim nego u protekloj sezoni kada je trebalo da budu ulčesnici plej-ofa, ali je pandemija prekinula takmičenje.

Mornar je ovog proleća već angažovao Aleksandra Lazića i Tejlora Smita, a produžio je ugovore sa Džejkobom Pulenom, Derekom Nidamom, Ajzeom Vajthedom i Seadom Šehovićem, a podgoričke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Vijesti'' najavljuju još jedan atraktivan transfer ovog crnogorskog kluba.

Prema njihovim informacijama, Barani pokušavaju da u svoje redove dovedu povremenog reprezentativca Srbije, iskusnog krilnog centra Stevana Jelovca!

Tridesetogodišnji košarkaš izgradio je veliko internacionalno iskustvo kroz nastupe za litvanski Ritas, špansku Saragosu, zatim Nižnji Novgorod, Bamberg i Gazijantep, odakle bi trebalo da se preseli u redove Mornara.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.