Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 12:11

Mornar pravi moćan tim: Stiže i Keni Gebrijel

Krilni centar dolazi iz SAD

Rešio je Mornar da naredne sezone uđe u borbu za ABA tron! Prave Barani moćan tim, koji će se boriti ravnopravno sa najjačima u ligi za trofeje.

Novo pojačanje Mornara je Keni Gebrijel, krilni centar iz SAD, koji je poslednju sezonu proveo u Skajhoksima, razvojnom timu Atlante, javlja Nova.

Imao je Gebrijel dugu karijeru i u Evropi, gde je nosio dres Makabi Ašdoda, Retimna, Karšijake, a onda i mnogo jačih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lokomotive Kuban i Panatinaikosa. Pre povratka u SAD, novi igrač Mornara je nastupao za Turk Telekom.

U dosadašnjem delu prelaznog roka klub iz Bara je doveo Tejlora Smita iz Nantera, Aleksandra Lazića iz Primorske i Marka Jeremića iz FMP-a, a ugovore su produžili Derek Nidam, Džejkob Pulen, Ajzea Vajthed i Sead Šehović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mornar se ne zaustavlja, novo fenomenalno pojačanje, stiže bivši igrač Panatinaikosa! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020

Dogovor je postignut...Ekipa Mornara iz Bara je napravila nekoliko sjajnih poslova ovog leta, zadržali su najbolje igrače poput Pulena, Vajtheda i Nidama, a u klub su stigli Tajler Smit iz Nantera, Aleksandar Lazić iz Primorske i Marko Jeremić iz FMP-a...Najavili su iz kluba još makar dva velika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.