Morison ODUŠEVLJEN Partizanom, a tek svojim Nomadima

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morison ODUŠEVLJEN Partizanom, a tek svojim Nomadima

Trener Konas Kija kaže da ništa nije gotovo, impresioniran Partizanom i otporom njegove ekipe. Smatra da je Stojković morao da bude isključen...

Foto: FK Partizan

Menadžer Konas Kija Endi Morison bio je ponosan na svoje igrače posle minimalnog poraza od Partizana na stadionu u Rilu.

 Nekada vrlo dobri premijerligaški fudbaler pričao je posle meča o utakmici, a posebno je istakao detalj iz finiša prvog poluvremena, kada je, prema mišljenju Škota, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vladimir Stojković trebalo da dobije crveni karton.

Naime, u duelu su bili golman "parnog valjka" i iskusni 37-godišnji Džordž Horan.

"Moji igrači, volim da mislim da su moja slika na terenu. Ne želim da padaju po terenu, da varaju, glume povredu. Džordž je dobio udarac u lice od golmana, to je potpuno izostanak discipline, trebalo je da bude crveni karton", rekao je Morison i nastavio:

"Džordž ima 37 godina, on se neće srušiti na teren, to bi mu uništilo nasleđe da je uradio. To je deo igre, ali mi ne padamo, mi ne varamo, ne glumimo povredu. Džordž je slika našeg tima".

Partizanu "samo" 1:0! Da li je revanš formalnost?

Morisona je oduševio Partizan, a još više od toga otpor koji su pružili njegovi izabranici.

"Bili smo razoreni na kraju utakmice jer smo bili blizu. Ali ovo je odlična igra, veoma dobar tim. Partizan ima vrhunsku ekipu, impresioniran sam njihovim kvalitetom, kretanjem, duelima, kako su inteligentni.... Moji igrači su im bili jednaki. Svaki je bio sjajan, i dalje smo u igri", podvukao je Morison.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.