Moris nedovoljan – preokret Memfisa u Los Anđelesu

Izvor: B92, 09.Jan.2022, 01:04

Moris nedovoljan – preokret Memfisa u Los Anđelesu

Košarkaši Memfisa Grizlisa savladali su kao gosti Los Anđeles Kliperse rezultatom 123:108.

Oni su nastavili sa sjajnim partijama i ostvarili osmu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Sa druge strane, Klipersi su potvrdili lošu formu i zabeležili četvrti poraz na poslednjih pet utakmica.

Klipersi su dobro započeli meč, u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, međutim, već do poluvremena, Memfis je preokrenuo i došao do +10.

Održavali su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvocifreno vođstvo, u poslednjem kvartalu ono je išlo i do +25, da bi meč rutinski priveli kraju.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Džekson sa 26 poena, osam skokova i tri dodavanja, a pratio ga je Bejn sa 23 poena, sedam skokova i četiri asistencije, baš kao i Klark sa dabl-dablom (18p+14sk).

Kod Klipersa se istakao Markus Moris sa 30 poena i osam skokova. Dvocifreni su bili još Džekson sa 18, odnosno Boston sa 13 poena.

Hrvatski centar Ivica Zubac je imao osam poena i sedak uhvaćenih lopti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.