Moris: Kukanje je upropastilo utakmicu

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moris: Kukanje je upropastilo utakmicu

Markus Moris je stao u zaštitu svoga brata.

Nakon prve utakmice između Vašingtona i Atlante u ovogodi[njem plej ofu NBA lige nezadovoljan je bio Pol Milsap, pre svega zbog načina na koji je protivnik igrao odbranu. Kritikovao je krilni centar Hoksa igrače Vizardsa, posebno Markifa Morisa, a Keli Ubre Džunior je stao u odbranu svog saigrača.

Čini se da je rasprava imala efekta i na arbitre, koji su dosta strožije sudili u drugoj utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << posebno u prve dve četvrtine. To je očigledno iznerviralo i Markusa Morisa, koji je svoju nervozu iskazao preko društvene mreže Tviter.

"To kukanje je dovelo do toga da sada sudije sviraju faul na svakih 10 sekundi", napisao je košarkaš Detroita i brat krilnog centra Vizardsa.

I zaista, čini se da su sudije bile previše stroge u te prve dve četvrtine. Dosudile su ukupno 29 faulova, a dve ekipe su šutnule 34 slobodna bacanja. Ipak, ni takav kriterijum nije pomogao Hoksima, koji su poraženi sa 109:101.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.