Moris Almond napušta Zvezdu?

Izvor: B92, 20.Okt.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moris Almond napušta Zvezdu?

Kako navodi portal mvp.rs, KK Crvena zvezda raskinuo je ugovor sa američkim košarkašem Morisom Almondom (198cm, 27).

Direktor 'crveno-belih' Davor Ristović za B92 je izjavio da trenutno ne može ni da potvrdi ni da demantuje tu informaciju.

Takođe, Ristović nam je rekao da će se u nedelju znati više o toj temi i da će Zvezda blagovremeno izaći u javnost sa informacijom.

Almond je u Zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došao kao veliko pojačanje, ali izgleda da će postati nova žrtva očajnih rezultata ’crveno-belih’ na početku sezone. U šest kola ABA lige Almond je prosečno beležio 6 poena i 3.6 skokova, a na poslednja dva meča nije se upisao u strelce za ukupno 28 minuta na parketu.

Pre njega, klub su napustili trener Milivoje Lazić i plejmejker Filip Čović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moris Almond napušta Zvezdu?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2012, 12:37

Kako navodi portal mvp.rs, KK Crvena zvezda raskinuo je ugovor sa američkim košarkašem Morisom Almondom...Kraj saradnje Crvene zvezde i Morisa Almonda?.. ..Direktor ’crveno-belih’ Davor Ristović za B92 je izjavio da trenutno ne može ni da potvrdi ni da demantuje tu informaciju... ..Takođe,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.