Morinjo: Zlatan ne ide nigde!

Izvor: RTS, 27.Dec.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo: Zlatan ne ide nigde!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo odbacio mogućnost da Zlatan Ibrahimović napusti "Old Traford" po završetku sezone, jer planira da mu ponudi nastavak saradnje.

Ibrahimoviću ugovor ističe u julu naredne godine, ali Morinjo želi da aktivira klauzulu za novi ugovor i stavi tačku na spekulacije oko odlaska Šveđanina u MLS ligu.
"Klauzula je aktivirana u mozgu Ibrahimovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali i u razmišljanjima uprave i mene. Oko toga ne postoji problem", rekao je Morinjo za Skaj sport.
Portugalski stručnjak smatra da će Ibrahimović dokazati da je će boravak u Mančesteru biti jako uspešan.
"Siguran sam da nije došao u Premijer ligu, a da ne želi da se dokaže. Da li će biti neuspešan u Junajtedu? Mislim da takva mogućnost ne postoji. Jasno je da je spreman za najviše napore u engleskoj ligi, a tako će biti i narednih sezona", poručio je Morinjo.
Ibrahimović je letos došao u Mančester iz Pari Sen Žermena, a postigao je ukupno 17 golova na 26 utakmica u svim takmičenjima.
Tokom bogate karijere, igrao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.